ręcznie robione lampy sklep online dawniej artykulydekoracyjne.pl

Zarejestruj się

Koszyk

Produkty : 0

Łącznie : 0

Ilość paczek : 0

Przesyłka : 0

Złóż zamówienie

Twój koszyk jest pusty
Sylwia Sobiech
tel. 668 934 851
skype: SylwiaSobiech
mail:
dotpay-right-pl.png
Newsletter

Podobają Ci się nasze produkty?
Podziel się tą informacją ze znajomymi:

Jeśli zakupiłeś już produkty w naszym sklepie dodaj o nich opinię i podziel się swoimi wrażeniami.

Opinie klientów

Lampy nad blat kuchenny

Lampy nad blat kuchenny

Lampy Pani Bronisławy

18/12/2012

Lampa wisząca - owies i mak

Lampa wisząca - owies i mak

Opinia: Lampa absolutnie przepiękna. Nie ma osoby, która by na nią nie zwróciła uwagi. Towar dotarł szybko i był baaaardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. To na pewno nie ostatni nasz zakup u pani Sylwii.

Justyna

25/11/2012

Lampa Podłogowa  - Klon

Lampa Podłogowa - Klon

Jeszcze raz bardzo chciałam podziękować za wykonanie tak przepięknej lampy. Jak tylko ją zobaczyłam, to zaraz chciałam ją mieć
Lampa daje piękny nastrój -naprawdę artystyczne wykonanie - pełen profesjonalizm! Jestem bardzo z niej zadowolona.

Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego Pani Sylwio

Dorota

27/10/2012

Lampa Pani Izabeli

Lampa Pani Izabeli

10/11/2012

obraz podświelany

obraz podświelany

Witam. Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Obraz podświetlany dotarł w całości i jest bardzo ładny. Pozdrawiam. A. Korczak.

16/09/2012

lampy nad kuchenne blaty

lampy nad kuchenne blaty

Witam!
Otrzymane lampy są cudowne. Są idealne, takie jak sobie wyobrażałam. Pieknie oświetliły blaty kuchenne, w końcu mam jasno w kuchni. Środkowa lampę calkowicie zlikwidowałam.

Pozdrawiam i dziękuję
Bożena Furgol

26/06/2012

zestaw lamp do sypialni

zestaw lamp do sypialni

Serdecznie dziękujemy Pani Sylwi za wszystkie lampy.które dla nas wykonała,za cierpliwość przy ich wykonaniu oraz zapakowanie i bezpieczna wysyłkę.Naturalnie gorąco POLECAMY!!!!!!!!!!! Pozdrowienia z wybrzeża

21/06/2012

zestaw lamp do sypialni - fotka 2

zestaw lamp do sypialni - fotka 2

Serdecznie dziękujemy Pani Sylwi za wszystkie lampy.które dla nas wykonała,za cierpliwość przy ich wykonaniu oraz zapakowanie i bezpieczna wysyłkę.Naturalnie gorąco POLECAMY!!!!!!!!!!! Pozdrowienia z wybrzeża

21/06/2012

zestaw lamp do sypialni - fotka 3

zestaw lamp do sypialni - fotka 3

Serdecznie dziękujemy Pani Sylwi za wszystkie lampy.które dla nas wykonała,za cierpliwość przy ich wykonaniu oraz zapakowanie i bezpieczna wysyłkę.Naturalnie gorąco POLECAMY!!!!!!!!!!! Pozdrowienia z wybrzeża

Lampy dotarły są super!

Lampy dotarły są super!

Idealnie nam pasuja do wnętrza i jesteśmy baaaaardzo zadowoleni i zachwyceni!

pozdrawiam
M.W

30/06/2012

Plafon sufitowy

Plafon sufitowy

Plafon jest piękny! Przybył i czeka na swoje miejsce. Jeszce raz dziękuje i pozdrawiamy!
SC

09/05/2012

lampa wisząca nad stołem

lampa wisząca nad stołem

Nasze lampy zdobią również domy poza granicami - tu Norwegia :)

10/03/2012

Lampa podłogowa

Lampa podłogowa

Nasze lampy zdobią również domy poza granicami - tu Norwegia :)

20/02/2012

Lampa kuchenna na zamówienie

Lampa kuchenna na zamówienie

Opinia: Serdecznie dziękujemy za wykonanie kloszy do naszej lampy kuchennej.Bardzo dobry kontakt i fachowa porada Pani Sylwii.Gorąco polecamy!

03/03/2012

dziękuje

dziękuje

Piękana lampa, którą dostałam na prezent jest idealna - dziękuje Pani za szybkie działanie w okresie przedświątecznym!!
30/12/2011

Lampa stołowa - jaskry - SD-4

Lampa stołowa - jaskry - SD-4

Informuję, że lampa dotarła dziś cała i zdrowa. Bardzo piękne i
subtelne są te Pani wyroby. Niezmiennie jestem pod ich urokiem.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za terminowość.
Pozdrawiam
Elżbieta Żak

20/10/2011

Lampa podłogowa - liście klonu - P160-6

Lampa podłogowa - liście klonu - P160-6

Chciałam bardzo podziękować Pani Sylwii za cierpliwość i wyrozumiałość!!! Lampa spełniła wszystkie moje oczekiwania i jest cudowna - bardzo dziękuję. Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić zakupu w tej pracowni, transakcja bardzo przyjemna i bez żadnych kłopotów:-) Pozdrawiam Karolina
15.09.2011

lampa wisząca klon

lampa wisząca klon

Bałam się zamówić lampy w ciemno, ale zaryzykowałam i idało się !!!! Lampy są cudowne, a swiatło które przenika przez liście klonu jest niesamowite.
Dziękuje za szybką realizację zamówienia
Sylwia i Bartek

Obraz podświetlany

Obraz podświetlany

Dziękuję Pani za przepiękny obraz podświetlany oraz za cierpliwość przy ustalaniu wzoru. Obraz jest idealną kropka nad "i" w wystroju naszego salonu. Nie spodziewalismy sie az tak pieknego rezultatu, przszedł nasze oczekiwania !
Gorąco będe Panią polecać :)
pozdrawiam Anna P.

Lampa wisząca - jaskry

Lampa wisząca - jaskry

Lampy i kinkiety, które zakupiłam są naprawdę śliczne ... nastrojowe ... klimatyczne. A sama transakcja: miło i ekspresowo. Pełen prefesjonalizm! Bardzo dziękuję!
A. Pędzich

Lampa ozdobna - kawa

Lampa ozdobna - kawa

Dziękuje za lampę :) Lampa pięknie wykonana pełen profesjonalizm :)
Bardzo dziękuje
Zenon R.

Lampa stołowa z lawendą

Lampa stołowa z lawendą


Ogromnie dziękuję za lampy :-) Są przepiękne, idealne, błyskawicznie dotarły i w całości :-)
A.Ć

Lampa stołowa - czeremcha

Lampa stołowa - czeremcha

Swietny kontakt i szybka wysyłka, polecam !!!
Sylwia K.

Piękne artystyczne lampy

Piękne artystyczne lampy

Lampa bardzo mi się podoba, jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu.
Jest starannie wykonana, a po zapaleniu pieknie oświetla nasz salonik,
dziękuje Pani Sylwio :)
pozdrawiam
Małgosia z Radomia

Najładniejsza lampa na prezent

Najładniejsza lampa na prezent

Witam,
dziękuje za miły kontakt i szybka wysyłkę, lampa z żywicy sprawdziłą sie w roli prezentu.
pozdrawiam
Kasia